Extraterestri in vizita la Parintele Cleopa

8:44 am Articole, Video                                                     

”Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti.

Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: ”Ce cauti aici?” Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Părinti. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Si când am văzut asa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în brate si numai atât am zis: ”Doamne Iisuse, nu mă lăsa!”

Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la usă! Si când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masină si pe urmă a căzut si s-a făcut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile până a doua zi la ora unu”.


Viaţa părintelui Cleopa scrisă de Arhimandritul Ioanichie Balan

Vezi si:

2 Raspunsuri

  1. blogul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » Linkurile zilei, 20.05.08 Says:

    […] “Extraterestri” in vizita la Parintele Cleopa […]

  2. Mirela Says:

    Incredibil! De multe ori m-am intrebat despre demonismul “vizitelor” extraterestre. Doamne fereste-ne, caci noi nu avem Sfintele Taine cu noi, ne ramane doar sa ne impartasim mai des… Si nu ne comparam noi cu parintele – Dumnezeu sa-l odihneasca!
    In alta ordine de idei, sper ca nu va suparati daca am introdus link catre dvs. la Blogroll de la blogul meu.
    Doamne ajuta!

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>