Maica Cristina, stareta manastirii Recea-despre parintele Ioan Iovan

8:02 am Audio, Marturisitori                                                     

Va prezentam o inregistrare a emisiunii speciale Convorbiri Duhovnicesti dedicata parintelui Ioan de la Recea.

De asemenea citeva prezentari despre parintele Ioan din emisiunea Actualitatea Religioasa de la Radio Reintregirea.

.

Vezi si:

4 Raspunsuri

 1. Prejbeanu Lucia Says:

  Lam cunoscut pe Parintele IOAN si regret trecerea la DOMNUL a marelui CRESTIN!Ne lipseste cand venim la manastire era pentru familia mea considerat ca un SFANT! Nu o sa uitam cum iubea copilasii! nu vom uita cum facea chiar si glume ca oamenilor cu diferite probleme sa le vada zambetul pe fata!DUMNEZEU SA_L ODIHNEASCA!familia Prejbeanu Ioan & Lucia din LUDUS santem!

 2. Prejbeanu Lucia Says:

  Iubita noastra MAICA STARETA CRISTINA din suflet iti dorim SANATATE BUNUL DUMNEZEU sa va OCROTEASCA SI SA VA PAZEASCA DE CELE RELE! va dorim sa fiti aceeasi MAMA OCROTITOARE pentru noi toti cei incercati de soarta! va iubim si avem incredere in DUMNEAVOASRA! Luci Prejbeanu

 3. Prejbeanu Lucia Says:

  As fi dorit ca astazi de Sarbatoarea Sfanta Maria sa fiu acolo cu dumneavoastra da caldura si sanatatea precara nu miau permis! Oricum cu sufletul am fost acolo!va rog sa va rugati pentru familia mea,compsa din 5 membri;Ioan , Lucia,Ioan-Lucian,Vlad-Luca& Liliana-Daniela!Va multumesc si atat cat voi trai va voi respecta si va voi cinstii pe toti din aceasta Sfanta Manastire!DUMNEZEU SA VA AJUTE!cu respect Lucia Prejbeanu!

 4. Maria Onea Says:

  A fost este si va fi duhovnicul meu.Nu l-am meritat,acum nici atat,dar DRAGOSTEA FORTA CREDINTA lui imi lipseste mult.Putin alesi,asa e,am fost BINECUVANTATA si stiu ca sunt in continuare DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA odihna lui a fost grija pentru noi DOAMNE AJUTA !

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>