Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi

8:00 am Audio, Marturisitori                                                     

Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi

Vă prezentăm o înregistrare mai veche cu Părintele Atanasie Ştefănescu din emisiunea Semnături Celebre de la Radio Romania Actualităţi. (20 decembrie 2007)

Vă reamintim ca Părintele Atanasie, monah la Mănăstirea Petru Vodă din Judetul Neamţ, a trecut la Domnul la sfarsitul lunii februarie 2008. Vezi o scurtă prezentare aici.


Partea 1.

Partea a 2-a

 

Pentru download click aici.

Vezi şi:

8 Raspunsuri

 1. Simona-Andreea Says:

  Gand la gand cu bucurie…!
  Mi-ati facut o mare bucurie, de mult vroiam sa pun pe blog emisiunea aceasta cu Parintele Atanasie, dar nu mai gaseam link-ul de unde am descarcat-o eu… iar pe trilulilu nu m-am gandit sa o caut. Sa ne dea Dumnezeu tot astfel de parinti buni, iar noua sa ne dea harul ascultarii si intelepciunea de a le urma sfatul, indemnurile si viata sfanta! Cand am ascultat prima oara, prin vara, mi-am dorit sa asculte cat mai multi, ca sa se foloseasca… Multumesc :)

 2. Fabian Says:

  Par Atanasie- l-am cunoscut. Un Roman cu R mare. Nationalist pana in strafundul fiintei sale. Legionar, pt care a si fost condamnat de comunisti. Crestin practicant cum f putini mai sunt azi. Monah smerit, adevarat chip al monahului ce moare pt lume. Vindecator al trupurilor-era medicul manastirii, iar pe usa lui (cabinet-chilie) scria: Non-stop!
  Mare insufletitor al tinerilor ce voiau sa-si iubeasca tara asta. Admirator al lui Corneliu Zelea-Codreanu pe care l-a cunoscut personal. Sa se rusineze dusmanii Miscarii Legionare care-o vorbesc de rau!! Iata inca un martir si erou al Legiunii!
  Par Iustin zice: “n-as vrea ca la Judecata sa-mi fie potrivnici Sfintii Legionari”. Cine-l poate contrazice??
  Dumnezeu sa-i asculte rugaciunile sale de acolo din cer pt neamul nostru romanesc atat de incercat si sa ne vedem sus cu totii.
  Par Atanasie a lasat un gol pe care nimeni si nimic nu-l poate umple pe lumea asta. Jale mare, ca la moartea lui Stefan Voda, cand toti planggeau dupa el. A fost mana dreapta a par Iustin.
  Hristos a inviat!

 3. Daciana Pontos Says:

  Doamne ajuta!Intr-o frumoasa zi de septembrie am avut BUCURIA de a trece pragul chiliei, dragului meu Parinte Atanasie. Parca ne cunosteam de canmd lumea si ori de cate ori mergeam in Petru Voda primul popas era la Parintele. Ma astepta de fiecare data; acolo ma simteam ca la bunici. O data nu s-a culcat pana nu m-a vazut ca am ajuns. Era de o infinita bunatae. IN preajma Parintelui aveam impresia ca nu se poate intampla nimic rau, ca toate sunt frumoase ca sufletul Parintelui. De cand a plecat “mai la vale” cum zicea, Petru Voda nu este ca si inainte. Mare suflet cuvintele mele sarace nu sunt de ajuns si nu pot cuprinde maretia sufletului parintelui. Mare Bucurie mi-a facut Dumnezeu ca a randuit sa-l cunosc. Sa te rogi pentru noi, Parinte Atanasie.

 4. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Parintele Atanasie - Despre oameni si fapte din vatra Aiudului Says:

  […] Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi […]

 5. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » În viaţă, sunt lucruri esenţiale, importante şi secundare Says:

  […] Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi […]

 6. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Parastas Virgil Maxim si monah Atanasie Stefanescu Says:

  […] Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi […]

 7. Război întru Cuvânt » 2 ANI DE LA ADORMIREA INTRU DOMNUL A PARINTELUI ATANASIE STEFANESCU (PETRU-VODA): “Totul incepe de la marturisire… Nu rezista decat cei care cred nelimitat!” Says:

  […] Părintele Atanasie Ştefanescu la Radio Romania Actualităţi […]

 8. Lue Says:

  pace

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>