Parintele Atanasie – “Despre oameni si fapte din vatra Aiudului”

3:56 pm Marturisitori, Video                                                     

Despre oameni si fapte din vatra Aiudului.
O inregistrare – marturie (video) de aproximativ trei ore cu Monahul Atanasie de la Manastirea Petru Voda.

Partea 1.

Partea 2.

Partea 3.

Vezi şi:

13 Raspunsuri

 1. Simona-Andreea Says:

  Bogdaproste!

 2. Razboi întru Cuvânt » Spuneti NU IAD-ului! (Noutati 12 ianuarie 2009) Says:

  […] Agnos: Parintele Atanasie – “Despre oameni si fapte din vatra Aiudului” […]

 3. MIHAELA Says:

  multumesc din suflet pentru surpriza. la cateva zile dupa ce am primit din mana parintelui Atanasie DVD-urile cu aceste inregistrari, le-am imprumutat cuiva – bine intentionat- fara sa fac copii dupa ele si de atata amar de timp ma chinui sa intru in posesia lor. V a multumesc ! Nu pot descrie bucuria reintilnirii cu “bunicul meu drag’ de la Petru Vora- Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 4. MIHAELA Says:

  Pacat ca nu a trait inca un pic sa vada ce se intampla acum in tara noastra!
  Multumim lui Dumnezeu ca Parintele Iustin Pirvu inca ne mai apara de ‘bilciul desertaciunilor’ si ploile vremii! Sa-i dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si pace noua – tuturor.
  Cat inca mai este acolo, mergeti – romani de pretutindeni – sa-i primiti binecuvantarea! Pe 10 februarie este ziua Parintelui Iustin , nu se stie cat vom mai avea bucuria sa-l avem printre noi ! Din toata tara am semnale ca vor fi pelerinaje in acea zi la Manastirea Petru Voda. Va asteptam cu drag!

 5. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » În viaţă, sunt lucruri esenţiale, importante şi secundare Says:

  […] Parintele Atanasie – “Despre oameni si fapte din vatra Aiudului” […]

 6. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Parastas Virgil Maxim si monah Atanasie Stefanescu Says:

  […] Parintele Atanasie – “Despre oameni si fapte din vatra Aiudului” […]

 7. horia Says:

  Mihaela Says
  Sant un cunoscut al Monahului Atanasie si vazand comentariile dvs mi-am amintit ca vorbea cu drag si respect de dvs.Daca aveti (reusiti) sa copiati aceste filme va rog scrieti-mi horian@k.ro.

 8. horia Says:

  Catre Mihaela Says.
  Am filmele de aici pe CD.Daca nu le aveti scrieti-mi pe adresa de mail din mesajul de mai sus.

 9. sorica viorica Says:

  sunt nepoata parintelui atanasie, cea pe care a crescut-o din primele zile de viata si din primsma carora a trait atatia ani.Ma bucur ca dupa atatia ani am reusit sa ii aud vocea ri sa-l pot vedea .Vestea trecerii in lumea de dincolo m-a intristat foarte mult.Tot timpul am crezut ca nenea este nemuritor si va fi langa mine si atunci cand eu voi fi parinte si copii mei vor trai prin povestile lui.

 10. sorica viorica Says:

  daca mai aveti alte filmulete as vrea sa intru si eu in posesia lor. Este persoana care a fost foarte importanta in viata mea dupa parintii mei.

 11. mihaela Says:

  Buna seara, dragii mei. Cu mare drag revin la aceasta pagina si regasesc inregistrarile cu ‘bunicul’meu drag. Nu pot vorbi cat ar trbui despre Omul acesta minunat,al carui chip ma pazeste in fiecare zi, poza lui o port peste tot iar in casa mea am 2 tablouri cu el. Dumnezeu mi-a intins o mana si m-a scos din prapastie prin el. E tarziu, dar as vre sa scriu ore despre aceasta’enciclopedie’ uimitoare care a fost ‘nenea’.
  Ma bucur ca vad comentarii noi. Inseamna ca ne vom mai ‘citi’ de acum incolo. Eu sunt Izabela_mihaela, sunt convinsa ca unii ma stiti din povestile.lui. Obisnuia sa-mi vorbeasca de fetele lui dragi (el nu a avut copii) dar ne-a crescut pe toti cate un pic. Asa le-am cunoscut pe Diana,pe Daciana, pe Viorica (nepoata sa), pe Miriam…pe toate ferestrele sufletului sau. Si pe Dan Puric,pe care atat de mult l-a stimat.
  Abia astept sa povestim. Am scrisori de la el, carti cu dedicatie, marturi pe care mi le-a oferit cu atata eleganta.
  Il iubesc din tot sufletul meu si imi lipseste enorm,desi e mereu langa mine.
  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, in gradina lui plina de plante de leac!
  Va iubesc si pe voi,care-mi sunteti atat de cunoscuti desi nu ne-am vazut nicicand,desi simplul fapt ca l-am cunoscut ne inrudeste-eram toti copii lui.
  Cu mare drag,
  Mihaela (aceeasi de mai sus)

 12. MIHAELA Says:

  Buna seara si bine v-am gasit, stimate domnule HORIA!

  Am intrat acum ceva timp pe pagina unde erau postate inregistrarile si parintele Atanasie si am recitit comentariile .
  Am gasit replica Dv. prin care imi raspundeati la o postare.
  Multumesc pentru disponibilitate si regret ca ritmul asta nebun cotidian nu ne lasa suficient timp sa ne mai ocupam de suflet, asa cum ne-am dori.
  A trecut timpul si nu mai merg decat foarte rar la Petru Voda, desi e la 80 km de mine. Nu mai am la cine ma duce, pentru ca o lumare -i aprins si de aici din Piatra Neamt.
  La parintele Iustin nu mai am sanse sa intru asa ca…
  Regret ca nu-mi gasesc cuvintele, am o pana de inspiratie dar cu timpul, daca ne-om mai ‘citi’ vom lega ceva pagini de interes.
  Multumesc pentru ca mi-ati raspuns atunci si va doresc numai bine!
  Astept adresa de mail.

  Mihaela -Izabela.

 13. 2 ANI DE LA ADORMIREA INTRU DOMNUL A PARINTELUI ATANASIE STEFANESCU (PETRU-VODA): “Totul incepe de la marturisire… Nu rezista decat cei care cred nelimitat!” - Says:

  […] Parintele Atanasie – “Despre oameni si fapte din vatra Aiudului” (video) […]

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>