Dan Puric la 50 de ani

10:41 am Dan Puric                                                     

Dan Puric împlineşte pe 12 februarie 50 de ani!

Ii dorim şi noi LA MULTI ANI, sănătate, pace sufletească şi puterea de a duce la bun sfârşit ce a început!

2281-128035-_6colimg_9185.jpg

Vezi şi:

2 Raspunsuri

  1. petruta Says:

    Nu intamplator suntem contemporani cu Dan Puric(eu sunt chiar de-o seama nascuta in 1959) un mare mare om si mai ales crestin.Un om care-ti spune adevarul un luptator neobosit al pastrarii traditiilor noastre stramosesti si multe calitati pe care nu le stiu eu mai bine decat Acel care i le-a dat.Sa apara mai des pe la TV si asteptam o noua carte.Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca si sa fim uniti cu toti crestinii ca sa putem lupta impotriva raului ,rau pe care politicienii nostri il doresc fara sa se mai gandeasca la ce urmari grave pot avea.Doamne ajuta si sa traiesti si sa te mantuiesti.

  2. Doina Says:

    Va urmaresc de multi ani cu mare placere! V-am urmarit la Rm. Valcea! Va multumesc ca existati! Va asteptam cu mare drag si mare speranta! Ma uitam in sala si ma gandeam cum pot sa va urmareasca “unii” care s-au “pierdut” de mult printre … gunoaie! Poate, in buna noastra credinta, “se vor recupera”, ceea ce nu cred! Oricum, ce e important este ca nu trebuie sa fim indiferenti! Si cu oameni ca d-voastra mai indraznim sa speram! La multi ani sanatosi si frumosi!

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>