Despre Omul Frumos la Libraria “M. Sadoveanu”

6:02 pm Anunturi, Dan Puric                                                     

Volumul “Despre Omul Frumos” va fi lansat Luni, 2 Martie 2009, orele 17:00 la Libraria “M. Sadoveanu” din Bd. Magheru in prezenta Domnului DAN CEACHIR si a Domnului Prof. univ. dr. GHEORGHE CEAUSU.
Cartea este o dezvaluire diafana a identitatii asumate, o noua pasire, transparenta, sigura, inspre inima memoriei.

Dan Puric urmeaza, si ne indruma sa ascultam, in spatiile pline de finete ale acestui volum, mai ales, pulsul amintirilor de nesters ale inimii, pentru a descoperi cararile vietii invesnicite ale Omului Frumos.
Nelipsita de incizii atitudinale, Despre Omul Frumos, nu este atat o carte de idei, cat mai degraba una a atmosferei radioase, a adierii de vant subtire, purtator de buna mireasma.

“A te re-imprieteni cu conditia de a fi roman necesita actul primordial de a te re-imprieteni cu tine insuti. Niciodata ca acum omul n-a fost mai despartit de sine. Mai neatent cu sinele sau si, paradoxal, atat de atent cu ego-ul sau. Intre un narcisism biologic si o deprimare sufleteasca este asezata cusca in care se zbate omul de azi. (…)
Prin aceasta re-imprietenire cu propriul tau neam, tu te vei gandi altfel pe tine insuti si vei gandi si altfel despre tine; se va-ntampla in felul acesta o restaurare ontologica si, de ce nu, o vindecare.
Dan Puric

Autorul va oferi publicului prezent la eveniment, o sesiune de autografe.

of_mic.jpg

2 Raspunsuri

  1. Sirbu Andrei Says:

    !!! Nu am citit cartea inca dar l-am vazut pe domnul Dan Puric la o emisiune televizata , am cautat pe internet un contact , nu am gasit dar daca vede cineva acest mesaj ashi dori sa afle domnul Puric ca ar trebui sa candideze la prsedentzie .Ar castiga cu sigurantza si ar scoate Romania din cea mai neagra perioada din istoria ei.E nevoie de caractere nu de economisti si marionete.Multumesc.

  2. Alexandru Chihai Says:

    Am o singura intrebare. Ude as putea gasi cartea daca ma aflu in Republica Moldova?

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>