Povestea zilei, 24.06.2009 – “Puneti mai umbrelele, ca nu ploua”

8:44 am Povestea zilei, Pr. Arsenie Boca                                                     

Am avut o matusa care era foarte bolnavicioasa, a avut vreo 5 operatii la stomac. Unchiul era un om cât un munte si a mers la Parintele într-o zi si i-a zis: “Parinte, am amarul asta de femeie, se mai face bine?” si Parintele îi spune: “Vezi tu, brazii aia din vârful muntelui, aia cad mai repede decât tufele astea care se ascund asa de vânt, totdeauna vântul bate-n brazi nu-n tufe“, n-a durat mult si unchiul a paralizat, 3 ani a stat pe pat, apoi a murit si matusa a trait 80 si ceva de ani; era numai o mâna de femeie, foarte energica si foarte puternica si bineînteles ca îl pomenea mereu pe Parintele Arsenie.

Când predica odata, acolo în padure, a început sa se faca de ploaie, cum vine ploaia la munte, repede; toata lumea a început sa se miste pe acolo cu umbrelele. Parintele le-a spus: “Puneti mai umbrelele, ca nu ploua“. Era furtuna, dar acolo nu ploua. Parintele avea si puterea asta de la Dumnezeu, sa stapâneasca natura.

“Marturii din Tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca”, editura Agaton, 2004

2 Raspunsuri

  1. Razboi întru Cuvânt » Noutati si recomandari de pe blogurile ortodoxe (24 iunie 2009) Says:

    […] Agnos: Povestea zilei, 24.06.2009 – “Puneti mai umbrelele, ca nu ploua” […]

  2. Mircea Suta Says:

    MARE DUHOVNIC LUMINATOR DE SUFLETE A FOST PARINTELE ARSENIE BOCA !!! DUMNEZEU NU VA LASA ORTODOXIA- SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC SA PIARA, PENTRU RUGACIUNILE SFINTILOR NOSTRI !

    DOAMNE MINTUIESTE TOATE SUFLETELE CA TU ESTI DUMNEZEU CARE TOATE LE POATE !!!

    mircea

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>