Avem grija de sanatatea noastra? (II – GRIPA PORCINA)

10:34 am Articole                                                     

GRIPA  PORCINA

It looks like few choices will be allowed.

First, doctors in America, have been assisting for past few years that every child from 6 months to age 18 must get an annual flu shot.

Second, they are now calls by US officials to give American children the first doses of experimental swine flu vaccines in the school setting. This is because the response by doctors at the World Health Organization will immediately into high gear within days, of identifying the new swine flu virus emerging out of  Mexico declared a public health emergency. Now they have raised the pandemic

flu fear alert to phase six which is the equivalent of the US Homeland  Security’s “Code Red” warning of an imminent terrorist attack.

Doctors of the CDC who followed the lead of the world Health Organization have done the same and our exercising unprecedented power that Congress handed over to them after sept 11 2001.

Whenever the CDC now declares a public health emergency. That declaration allows the Food and Drug Administration (FDA) to permit emergency youths authorization for drug companies to fasttruck creation of experimental drugs and vaccines that do not have to be tested as throughly as vaccines that go trough the normal FDA licency process. In this case Congress responded to the public health declaration by giving to drug companies 1 billion dollars to fasttruck experimental swine flu vaccines that may include whole life or killed or genetically engineered human and animal viruses, chemicals and pottentialy reactive oil based adjuvants that manipulate the immune system to boost the vaccines potency.

People who have already sensitive immune systems such as those allergy and auto immune disorders (AIDS) may be at special risk.

In some states like Massachusetts public health doctors have persuaded legislators to pass pandemic influenza legislation that will allow state officials to enter home and businesses without the consent of occupants to investigate and quarantine individuals without their consent, to require licest care providers to give citizens vaccines and abandon a free assembly of citizens in a state.

[1] –  de la minutul 3:08 pana la 5:29

As department of homeland security officials are declaring that any disease outbreak is a matter of homeland security. As department defence officials are defining public demonstrations as quote “Low level terrorism”.

[1] – de la minutul 6:29

Prof. V. Astărăstoae: Aş vrea să fac o scurtă introducere. Într-o viziune ultraoptimistă, impusă de O.M.S. la sfârşitul secolului al 20-lea, se spunea că vom eradica malaria, vom eradica poliomielita, vom reduce tuberculoza – că secolul al 20-lea va însemna sfârşitul pandemiilor, şi bolile infecţioase vor dispărea din istoria omenirii. O viziune total greşită şi care a fost infirmată de practică, pentru că au apărut şi s-au manifestat încă 30 de boli infecţioase noi, una dintre acestea având un impact social masiv: infecţia cu HIV, ce determină boala SIDA. Tuberculoza a crescut, malaria nu a fost eradicată şi a crescut, poliomielita există în continuare. A fost, deci, o politică şi o strategie greşită a O.M.S. Trebuie să ne aşteptăm în continuare la existenţa pandemiilor. De altfel, O.M.S. nu a declarat această alertă în alte situaţii, deşi acestea îndeplineau criteriile de pandemie, şi a declarat-o acum, pentru prima dată în 40 de ani.

Este vorba despre sindromul respirator acut sever (SARS), care a avut manifestarea de pandemie, şi nu s-a declarat alertă, ci s-a oprit la gradul 3.

Şi, deodată, s-a declarat nivelul 6, un nivel foarte periculos – şi, atenţie!, sunt ţări, ca de exemplu Franţa, care nu l-au recunoscut. În plus, toată această escaladare a gradului de alertă s-a făcut fără consimţământul miniştrilor sănătăţii din ţările membre O.M.S.

O.M.S.-ul este acum un „colhoz” internaţional: în ultimii 25 de ani, s-a transformat într-o instituţie care îşi întreţine birocraţia proprie – ca şi Uniunea Europeană, ce merge pe acelaşi drum. Îşi ia măsuri de supravieţuire.

Iar modalitatea în care s-a făcut această escaladare nu este una eficientă. Să fim bine înţeleşi. Există un nou tip de virus gripal. Este un virus A, printre primele identificate, care are particularitatea de a fi un amestec, la nivelul genomului, între virusul de la porci, cu virusul de la păsări şi cu virusul de la oameni. El se poate transmite de la om la om. Cu toate acestea, însă, modalitatea în care s-au luat măsurile de prevenţie nu este corectă. Eu zic că măsurile ce trebuiau luate erau măsuri raţionale: informarea populaţiei, spălarea mâinilor, evitarea locurilor aglomerate. De fapt, sunt măsuri de bun simţ pentru orice boală cu transmitere respiratorie. Acelaşi lucru trebuie făcut şi pentru tuberculoză, şi pentru o bronşită, şi pentru multe altele.

Opinia mea este că în momentul de faţă nu avem un antiviral eficient, iar cele care există sunt foarte costisitoare. Ori a face rezerve, că s-au făcut rezerve şi când a fost gripa aviară, este o alocare de fonduri importantă pentru un sistem de sănătate sărac, cum este al nostru.

Vă aduceţi aminte scandalul din Taiwan, când au murit două milioane de oameni în încercarea O.M.S. de combatere a sifilisului. Este cazul din 1971, când au început tratamentul cu penicilină pentru sifilis. Nu au adaptat doza de penicilină, şi oamenii au făcut şoc. [3]

Exista numeroase argumente care arata ca vaccinurile impotriva gripei nu functioneaza dupa cum s-a si aratat in privinta celebrului vaccin impotriva pandemiei de gripa aviara, care vaccin inca nu a fost produs. Virusul gripei se modifica rapid – chiar si fara ajutorul ingineriei genetice si in special cu ajutorul unei industrii zootehnice intensive – iar vaccinul tinteste tulpini specifice. De asemenea, vaccinarea anti-gripala nu asigura protectie permanenta si trebuie repetata anual; vaccinurile sunt dificil de produs in masa iar unele tulpini nu cresc deloc in laborator.

In 1976 s-au inregistrat citeva cazuri de gripa porcina in rindurile soldatilor de la Fort Dix, New Jersey si numai unul dintre ei a decedat cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decit din cauza gripei (7). Aceasta a dus la lansarea unei vaccinari in masa a 40 milioane persoane impotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despagubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit si 500 au paralizat (33, 34).

Numeroase studii arata ca vaccinurile anti-gripale protejeaza putin sau deloc si nu exista motive sa credem ca vaccinul impotriva gripei porcine va fi diferit. O revizie a 51 de studii separate implicand peste 294 000 copii au aratat ca la copii peste 2 ani vaccinurile prin spray nazal continind virusuri de virulenta redusa si vaccinurile injectabile continind virusuri moarte previn intre 59 si 82 % din imbolnaviri. Prevenirea altor boli asemanatoare gripei a fost de numai 33-36 %. La copiii sub 2 ani eficienta vaccinurilor de tip inactiv a fost similara cu efectul placebo. Efectele asupra sanatatii ale utilizarii vaccinurilor au fost imposibil de analizat deoarece studiile nu contin suficienta informatie si lipsesc standardizarile necesare pentru putina informatie prezenta. Un raport publicat in 2008 a aratat ca vaccinarea anti-gripala a copiilor de virsta mica nu reduce numarul vizitelor la doctor sau la spital cauzate de gripa.

Pe de alta parte un studiu pe 800 copii suferind de astm a aratat ca cei care au fost vaccinati anti-gripal au efectuat un numar ridicat de vizite la doctor si la camera de urgenta datorita problemelor cauzate de astm. Acest studiu a fost confirmat de un raport din 2009 care arata ca copii cu astm care au fost vaccinati cu FluMist au prezentat un risc de 3 ori mai mare de spitalizare.Vaccinurile de gripa sunt la fel de nefolositoare pentru adulti si batrini, dand protectie redusa sau deloc impotriva unei game de imbolnaviri, inclusiv a pneumoniei.

O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie adjuvantii, substante care au menirea sa amplifice imunogenicitatea vaccinurilor. Literatura de specialitate dedicata toxicitatii adjuvantilor este foarte vasta. Cele mai mlte vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decit mercurul insusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj.

Institutul de Medicina a aratat ca sugarii, copiii si femeile insarcinate nu trebuie injectate cu thimseoral, dar cu toate acestea cele mai multe vaccinuri contin 25 de micrograme din aceasta substanta. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzeaza alergie, soc anafilactic (…). La pisici acesta cauzeaza fibrosarcom (o forma de cancer) la nivelul injectarii cu vaccin. Numerosi adjuvanti noi nu sunt mai buni, dimpotriva, ar putea fi mai rai. Conform unei noi recenzii a publicatiilor stiintifice si farmaceutice, cei mai multi adjuvanti noi incluzind MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt (…) mai toxici decit hidroxidul de aluminiu.

Pentru ca vaccinurile sa fie eficiente trebuie sa contina virusul care afecteaza populatia, dar in forma non-virulenta. Vaccinul actioneaza prin faptul ca sistemul imun este activat prin expunerea la forma non-virulenta (ne-patogena) a virusului si ca urmare produce anticorpi care protejeaza organismul de forma patogena a virusului.

Vaccinul pe care GSK il produce va fi testat pe un numar redus de persoane, in timp ce, conform rapoartelor, compania cauta sa “cantareasca pericolul pandemiei fata de riscurile unui vaccin potential periculos”. Acest fapt a fost caracterizat ca riscant de prof. Hugh Pennington, un microbiolog pensionat de la Universitatea Aberdeen, Scotia. “Prin limitarea testelor clinice, Glaxo risca sa nu calibreze doza de vaccin in mod optim si aceasta ar duce la o vaccinare care nu numai ca nu protejeaza populatia ba, mai rau, ii pune sanatatea in pericol” a aratat Pennington.

·      OMS a modificat definitia pandemiei. Vechea definitie pentru virusul cauzator de pandemie era: un nou virus (i) care se raspindeste repede (ii) si pt. care populatia nu are imunitate (iii) de aceea determina rate de morbiditate si mortalitate ridicate (iV). Noua definitie contine numai (i) si (ii). Sursa: ‘A Whole Industry Is Waiting For A Pandemic’ http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html

  • Pandemia este clar promovata in scop de cistiguri financiare enorme si promovare de cariere spectaculoase (aceeasi sursa).
  • Vaccinurile vor contine adjuvanti care au rolul de a reduce cantitatea de virus omorit sau atenuat si de a stimula imunitatea organismului, dupa cum deja stiti. In acest fel se face economie la cantitatea de material viral care trebuie introdus intr-o doza. Nu se stie conform carui mecanism actioneaza aceste adjuvante dupa cum indica chiar acest articol despre actiunea adjuvantelor (vezi “summary” la sfirsitul articolului: New – Age Vaccine adjuvants: Friend or Foe? http://biopharminternational.findpharma.com/biopharm/article/articleDetail.jsp?id=444996&pageID=1&sk=&date=. Este practic un studiu care confirma cele afirmate in articolul tradus (de mai sus, n.n.). Ce mi se pare culmea culmilor e ca se folosesc ca adjuvante substante despre care nu se stie exact conform carui mecanism actioneaza ca adjuvant!

·      Numeroase surse avertizeaza ca adjuvantele sunt toxice (vezi sursa New – Age Vaccine adjuvants: Friend or Foe? – un studiu intreg care arata ca in unele cazuri adjuvantele pot avea reactii adverse periculoase).

·      Nu in ultimul rind: producerea de vaccin folosind linii celulare (asa cum arata si traducerea) provenind de la diverse animale este considerata de catre unii o idee periculoasa. Daca linia respectiva e contaminata intr-un fel sau in altul (chimic, patogen etc) atunci contaminarea ajunge in vaccin si de aici la populatie. Liniile celulare folosite in laboratoare sunt mentinute in viata cu ser bovin. Daca animalele de la care provine serul sunt infectate de plida atunci infectia ajunge la beneficiarii vaccinurilor. Sigur ca toate big pharma urla la ora actuala ca din gura de sarpe acompaniate de OMS ca nu vor face compromisuri cu calitatea vaccinurilor bla-bla-bla… ca totul e safe etc… asa de safe ca probabil va amintiti incidentele cu vaccinurile infectate cu gripa aviara trimise de Baxter in Cehia si scandalul care a urmat

In concluzie, vaccinarea are sens in cazul in care e vorba de un germen patogen care nu se modifica precum un virus si numai daca vaccinul si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului.Toata campania asta hei-rupista de vaccinare mi se pare in acest moment mai mult decit suspecta. Este foarte probabil sa existe o agenda ascunsa, pe langa scopul foarte clar al obtinerii unui profit cit mai mare.

Orice om cu picioarele pe pamint ar trebui sa se refuze o vaccinare accelerata impotriva unui virus de intensitatea celui actual in conditiile in care virusul se va modifica oricum iar vaccinurile vor contine cel mai probabil adjuvanti toxici.

Rezumat

Pentru ca vaccinurile sa fie eficiente trebuie sa contina virusul care afecteaza populatia, dar in forma non-virulenta.

GSK (GlaxoSmithKline) a primit o comanda de 195 milioane doze de vaccin de la guvernul britanic. Vaccinul va fi testat pe un numar redus de persoane. Profesorul microbiolog Pennington de la Univ. Aberdeen, Scotia o actiune cel putin riscanta.

OMS a simplificat definitia pandemiei. Noua definitie nu contine precizarea ca virusul pandemic este cel pentru care populatia nu are imunitate si deci determina rate ridicate de mortalitate.

Vaccinurile contin adjuvanti extrem de controversati ca squalena, polysorbate 80 (tween 80)

Vaccinarea are sens in cazul in care e vorba de un germen patogen care nu se modifica precum un virus si numai daca vaccinul si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului.Toata campania asta hei-rupista de vaccinare mi se pare in acest moment mai mult decit suspecta. Este foarte probabil sa existe o agenda ascunsa, pe langa scopul foarte clar al obtinerii unui profit cit mai mare.

Dozele de vaccin trebuie atent dozate altfel sunt sanse extrem de mari de mortalitate si autism la copii.Din pacate timpul impus producatorilor de vaccin este extrem de scurt si testarea profunda cu dozarea atenta nu-si mai au locul.

Orice om cu picioarele pe pamint ar trebui sa se refuze o vaccinare accelerata impotriva unui virus de intensitatea celui actual in conditiile in care virusul se va modifica oricum iar vaccinurile vor contine cel mai probabil adjuvanti toxici.

Măsurile ce trebuiesc luate sunt măsuri raţionale: spălarea mâinilor, evitarea locurilor aglomerate. De fapt, sunt măsuri de bun simţ pentru orice boală cu transmitere respiratorie. Acelaşi lucru trebuie făcut şi pentru tuberculoză, şi pentru o bronşită, şi pentru multe altele.
1. THE SWINE FLU AND THE LAW WHICH NOW APPLIES TO YOU

    http://www.youtube.com/watch?v=aI9Owbxd4KY&NR=1

2. Studiu stiintific asupra periculozitatii vaccinului gripei porcine

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/08/09/studiu-stiintific-asupra-periculozitatii-vaccinului-gripei-porcine/

3. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele colegiului medicilor

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/08/01/dr-vasile-astarastoae-presedintele-colegiului-medicilor-oms-introduce-dictatura-medicala/

4. Jurnalista austriaca acuza OMS si ONU de bioterorism

http://antena3.ro/stiri/stiinta/gripa-porcina-si-teoria-conspiratiei-o-jurnalista-austriaca-acuza-oms-si-onu-de-bioterorism-si-tentativa-de-genocid_75907.html

Vezi si:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>