Lansare de carte la Sibiu

2:34 pm Anunturi                                                     

Miercuri, 2 decembrie 2009, la ora 17, în Sala de festivitati din Corpul B al Bibliotecii ASTRA din Sibiu(et. V), va avea loc lansarea cartii „Doctorul Nicolae C. Paulescu sau Stiinta marturisitoare”, editia a doua, revizuita si adaugita. Volumul a aparut în acest an, la Editura Christiana din Bucuresti. Volumul cuprinde texte semnate de academicianul român care a descoperit insulina, precum si scrieri despre acesta, într-o reeditare a editiei aparute în 2002. Cartea, îngrijita de Razvan Codrescu, a aparut cu prilejul împlinirii a 140 de ani de la nasterea „celui mai mare interpret stiintific al divinitatii”, dupa cum l-a numit doctorul V. Trifu. La lansare va fi prezent si directorul literar al Editurii Christiana, Razvan Codrescu.

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>