Lansare carte Călător pe pământ românesc Librăria Sophia, Bucureşti

1:43 pm Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Lansare carte Călător pe pământ românesc

Librăria Sophia, Bucureşti

 

1.jpgMiercuri, 05 mai a. c., începând cu ora 17:00, Klaus Kenneth a fost prezent la Librăria Sophia din Bucureşti, la lansarea volumului Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal.

Au luat cuvântul, în cadrul acestei manifestări, Ghiorghiţă Ciocioi (din partea Librăriei Sophia), Romeo Petraşciuc (Editura Agnos) şi Raluca Toderel (traducătoarea cărţilor lui Klaus Kenneth în limba română).

În discursul său, Klaus Kenneth a subliniat bucuria regăsirii în marea familie a Ortodoxiei româneşti, pe care a descoperit-o în toamna anului trecut, cu ocazia primei sale vizite în România. Cartea în discuţie a fost una din surprizele cu care românii l-au întâmpinat şi de această dată, constituind o savuroasă punere în act a acelei călătorii din octombrie 2009 (un jurnal al turneului, pe care Klaus Kenneth l-a scris şi trimis, „pentru uz propriu”, organizatorilor periplului său românesc), precum şi o reproducere a discuţiilor purtate, pe diverse teme, în toată acea perioadă.

2.jpgPartea a doua a manifestării a fost rezervată dialogului, întrebărilor venite din partea publicului, extrem de numeros şi angajat în prezentarea cărţii. „Sesiunea de autografe” s-a prelungit destul de mult după ora 18:00, oră la care Klaus Kenneth era aşteptat pentru Conferinţa organizată de ASCOR Bucureşti, în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă Patriarhul Justinian.

La manifestare a fost prezent şi un grup de credincioşi din Bulgaria, veniţi special la Bucureşti pentru a participa la această acţiune.

Editura Agnos

Vezi și:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>