Conferinţă Klaus Kenneth în Petroşani – mai 2010

4:04 pm Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Conferinţă Klaus Kenneth în Petroşani

 

Luni, 17 mai, în Aula Magna a Universităţii din Petroşani a avut loc conferinţa Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului, susţinută de Klaus Kenneth. Însoţit de părinţii de la Mănăstirea Lainici, în frunte cu părintele stareţ, Klaus Kenneth şi-a dus din nou mărturia între credincioşii din Petroşani. O întâlnire extrem de caldă, reuşită…

După conferinţă, împreună cu părinţii din Lainici şi Petroşani, Klaus a vizitat Biserica Sf. Varvara din localitate.

A doua zi, împreună cu părinţii de la Lainici, Klaus Kenneth a vizitat Mănăstirile din zona Văii Jiului şi parte din mănăstirile din Episcopia Râmnicului.

Astăzi, 19 mai, Klaus Kenneth va conferenţia la Sibiu, în Aula Facultăţii de Teologie, începând cu ora 18. Întâlnirea va fi moderată de Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Consilier Misionar-Pastoral şi de Imagine al Mitropoliei Ardealului.

Editura Agnos

petrosani400.jpg

Vezi și:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>