Klaus Kenneth la Deva – 2010 (audio)

3:37 pm Audio, Conferinte, Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Klaus Kenneth la Deva

În 13 mai a.c., Klaus Kenneth s-a aflat la Deva, conferenţiind, la invitaţia Episcopiei Devei şi Hunedoarei şi a Asociaţiei Logos, pe tema întoarcerii sale la Hristos. Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din Deva, în prezenţa unui public ce s-a dovedit extrem de numeros şi călduros. În expunerea sa, Klaus Kenneth a ţinut să precizeze o serie de aspecte legate de prezenţa în România, precum şi să răspundă la anumite puncte de vedere ridicate de anumite voci care se manifestă vehement în spaţiul virtual privind mărturia sa adusă credincioşilor români.

deva400.jpg

Pentru mai multe detalii, redăm înregistrarea audio a acestei conferinţe.

Editura Agnos

Vezi și:

3 Raspunsuri

 1. un convertit Says:

  Eu am o mare nedumerire (una din multele…) nu stiu ce evanghelizeaza K.K. in tarile ortodoxe si de ce, si de cine este platiti si invitat, si cu ce binecuvatare vine in tara!!! Sunt si eu convertita la sf credinta ortodoxa in occident, trecuta prin protestantism (multi ani) si catolicism si va pot spune ca duhul in care K.K predica sub “masca ortodoxiei” este 100% protestant, eretic, in inselare (cata diferenta este intre el si sfintii parinti din toate vremurile!)
  Imediat dupa revolutia din ’89, parintele patriarh al Romaniei de atunci Teoctist a trimis scrisore oficiala aici in occident (in SUA in speta…stiu de la episcipul nostru de aici si de la alti parinti americani care au vizitat Romania atunci pt cateheze), si a invitat oficial si cu binecuvantarea episcopului ortodox din diaspora preoti americani convertiti la dreapta credinta, care au tinut o serie de cateheze ortodoxe si predici in Ardeal la cateva sf manastiri si parohii., unul din ei fiind parintele Peter Gilquist.

  Si cu toate ca erau preoti ortodocsi au venit la invitatia patriarhului si cu binecuvatare!
  Intrebarea mea pt voi cei ce tineti atat de mult sa aparati invatatura eretica a lui KK, cu ce binecuvantare, la invitatia cui, si pe ce bani vine el in Romania?
  Alta intrebare: ce incearca K.K sa evanghelizeze intr-o tara ortodoxa de 2000 de ani??? De ce nu merge sa faca evanghelizate in tarile pagane care nu au auzit de ortodoxie, poate nici chiar de Hristos. Aceasta din urma ar fi (si este) adevarata evangelizare. Cunosc preoti misionari ortodocsi in occident care fac asta – insa in tarile ne-crestine si ne-ortodoxe, tari ca Indonezia (99% musulmana) unde pur si simplu iti iei viata in maini (sau ramas bun de la viata atunci cand incepi o misiune ortodoxa). Au fost preoti misionari care au fost ucisi pt asta (intadevar modelul apostolic si singurul adevarat si convingator). Acolo as vrea sa il vad pe K.K. predicand pe Hristos, nu cu chitara in baruri prin Bulgaria, prin statiuni, din fotolii (scaune) confortabile si la o audienta insetata mai mult de confort si senzational (multe iertari dar asa se vede). Ortodoxia se predica cu viata (trairea) prin cruce si nu prin localuri si sali in conferinta.

  Inca ceva, exista (cum spun marii parinti) “turisti de manastire si biserici ortodoxe” si exista “cautatori ai Adevarului”, cu parere de rau KK face doar impresia unui “turist de manastire” si atat. iar a fi in preajma unor parinti cu viata sfanta (cum sunt Sofronie si Noica) nu inseamna ca te face automat sfant.
  Sa ne dea Domnul discernamant si smerita cugetare, caci “vremurile grele sunt” si a venit timpul cand ” multi profeti mincinosi au iesit in lume ca sa insele daca se poate si pe cei alesi..Apocalipsa).
  Inchei cu pr Paisie Aghioritul (din Epistole, trad neoficiala fin greaca): “lumea nostra de astazi este insetata dupa o predicare a Scripturii cu viata, pt ca oricine, mai mult sau mai putin educat, poate vorbi despre ceea ce a citit intr-o carte sau alta, insa ceea ce a citit nu prea se regaseste in viata lor de “predicatori” luandi-si in spate drept povara anatema pe care Domnul Hristos a aruncat-o asupra fariseilor… ” Amin!

 2. ovidiu Says:

  Si aici tot asa scrie.
  “la invitaţia Episcopiei Devei şi Hunedoarei”

  Vezi ca am raspuns aici.
  http://www.agnos.ro/blog/2010/05/19/klaus-kenneth-in-conferinta-la-caransebes-mai-2010/#comment-110878

 3. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Update – K. K. Şi Pr. Mihail Stanciu reloaded! Înşelarea continuă!!! Says:

  […] PS Gurie, Episcopul Devei (http://www.agnos.ro/blog/2010/05/19/klaus-kenneth-la-deva-2010/) ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului (cu a cărui binecuvântare a conferenţiat […]

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>