Klaus Kenneth la Sibiu – mai 2010 (audio)

6:01 pm Audio, Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Klaus Kenneth la Sibiu

Cu binecuvântarea ÎPS Dr. Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, ASCOR Sibiu şi Editura Agnos a organizat, miercuri, 19 mai, a. c., începând cu ora 18: 30, în Aula Facultăţii de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu, conferinţa Zei, idoli, guru. Marile religii ale lumii văzute prin ochii creştinismului, susţinută de Klaus Kenneth.

sibiu1-500.jpgSala, care s-a dovedit şi de această dată arhiplină, ca mai la toate conferinţele lui Klaus Kenneth, a primit cu entuziasm mărturia celui care, vreme de aproape 40 de ani, a pribegit peste două milioane de kilometri în căutarea Adevărului, adică a lui Hristos-Dumnezeu.

Totodată, în cadrul întâlnirii, a avut loc lansarea celor două titluri noi de carte purtând semnătura lui Kenneth, Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal şi Zei, idoli, guru. Marile religii ale lumii văzute prin ochii creştinismului. Prezentarea celor două titluri a fost făcută de Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Consilier Pastoral-Misionar şi de Imagine al Mitropoliei Ardealului. În cuvântul său, Părintele Constantin a făcut referire la modul viu, fecund, al discursului lui Klaus Kenneth şi la fascinaţia unei scriituri extrem de echilibrate şi relevante pentru spaţiul Ortodoxiei care ştie să se adreseze şi celor uitaţi, de cele mai multe ori, din preocupările noastre.

sibiu2-500.jpgÎn acelaşi timp, Părintele Constantin Necula a răspuns şi anumitor puncte divergente exprimate în spaţiul virtual de voci care nu au încercat niciodată să îl perceapă pe Klaus exact aşa cum e el, adică faţă către faţă, şi în ceea ce are de mărturisit.

Puteţi asculta mai jos cuvântul Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, un cuvânt pe care l-aș intitula sugestiv: “Lărgiți și voi inimile voastre“, pentru că face largi referiri la cartea cu acelaș nume a Arhimandritului Zaharia de la Essex.

Partea a treia a manifestării a fost rezervată răspunsurilor întrebărilor venite din public, întâlnirea prelungindu-se până spre ora 23.

Astăzi, 20 mai, a. c., Klaus Kenneth va fi la Cluj, în Aula Magna a Universităţii Babeş Bolyai, începând cu ora 19:00.

Editura Agnos

Vezi și:

5 Raspunsuri

 1. m.g. Says:

  Calitatea sunetului e cam slaba :(

 2. Alexandra Says:

  Si partea 1 ?

 3. Alexandra Says:

  A fost minunata conferinta, mi-as dori ca toti cei prezenti acolo sa se fi simtit cel putin la fel de bine ca si mine. Doamne ajuta!

 4. admin Says:

  Din pacate calitatea sunetului e f. slaba. De aceea n-am mai postat partea intai. Daca gasesc o inregistrare mai buna o sa o postam.

 5. moshu Says:

  Largiti inimile voastre si cuprindeti-i si pe ortodocsii care nu sunt de acord cu KK si parerile lui. Sau largirea inimilor se face doar pentru cei neortodocsi?

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>