Conferinţa Klaus Kenneth Piteşti – mai 2010 (audio)

1:58 pm Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Conferinţa Klaus Kenneth Piteşti

 

Luni, 24 mai, a. c., de Sărbătoarea Sfintei Treimi, Klaus Kenneth a fost prezent cu o conferinţă la Piteşti. Cu binecuvântarea ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, începând cu ora 17:00, în Sala Amfiteatru a Muzeului Judeţean, Klaus Kenneth s-a întâlnit cu credincioşii piteşteni, prilej cu care a lansat şi cele două noi volume: Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal şi Zei, idoli, guru. Marile religii ale lumii văzute prin ochii creştinismului.

În deschiderea întâlnirii, Laurenţiu Dumitru a făcut o prezentare a invitatului, precum şi o radiografiere a volumului Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului (pe care a îngrijit-o, ca editor, împreună cu Radu Hagiu). De asemenea, teologul piteştean a ţinut să răspundă şi anumitor provocări ale unor detractori ai lui Klaus.

Conferinţa s-a încheiat într-o atmosferă extrem de călduroasă, Piteştiul dovedindu-se, şi de această dată, o cetate în care ospeţia este la ea acasă.

Astăzi, 25 mai, Klaus Kenneth se va întâlni cu ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Editura Agnos

pitesti450.jpg

Vezi si:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>