Conferinţa Klaus Kenneth la Buzău

6:47 pm Klaus Kenneth                                                     

Conferinţa Klaus Kenneth la Buzău

În 25 mai, începând cu ora 18:00, Klaus Kenneth a fost prezent, la Consiliul Judeţean (Sala de Conferinţe), la o întâlnire cu credincioşii din această parte a ţării. Sala, extrem de generoasă, a fost şi de această dată extrem de primitoare, preoţi şi credincioşi mobilizându-se pentru a-l întâmpina pe Klaus şi la Buzău. Cuvântul de deschidere a fost rostit pe Pr. George Sava, Director al Seminarului Teologic, care a ţinut să îţi exprime bucuria găzduirii unui asemenea invitat, precum şi importanţa prezenţei, pentru acest spaţiu, a lui Kenneth.

Întâlnirea a ţinut peste trei ore, vreme în care cei prezenţi au avut ocazia să îşi împărtăşească gândurile, întrebările invitatului lor din această seară.

A doua zi, Klaus Kenneth a fost invitat la o întâlnire cu elevii Seminarului Teologic din Buzău.

Editura Agnos

buzau600.JPG

Vezi si:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>