Klaus Kenneth la Iaşi şi în pelerinaj în Bucovina şi Ucraina

7:01 pm Klaus Kenneth                                                     

Klaus Kenneth la Iaşi şi în pelerinaj în Bucovina şi Ucraina

 

Ziua de joi, 27 mai, 2010, a fost una cu totul deosebită.

iasi600.jpgCu binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, în prezenţa câtorva sute de credincioşi, Klaus Kenneth a susţinut o conferinţă şi în Iaşi, în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”.

La ora 18:00, sala mare a Universităţii era deja pregătită de sărbătoare. Iniţiativa ASCOR Iaşi şi implicarea celor de aici au făcut şi din această întâlnire o reuşită. Astfel, după câteva ore de împreună-şedere, de dragul lui Hristos, cu credincioşii ieşeni (şi nu doar ieşeni, unii dintre cei prezenţi ajungând aici special pentru a asista la conferinţă, de la Galaţi, Vaslui etc.), Klaus Kenneth a mai zăbovit până târziu, înspre noapte, pentru a da autografe pe noile apariţii editoriale şi pentru a răspunde întrebărilor celor care îl aşteptau pentru aceasta.

cu-ips-teofan600.jpgA doua zi, la ora 8: 30, Klaus Kenneth şi însoţitorii săi au fost invitaţi la micul dejun de către ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, care şi-a exprimat dorinţa de a-l cunoaşte personal pe Klaus Kenneth. În discuţiile purtate cu acest prilej, ÎPS Teofan a precizat importanţa rolului lui Klaus şi a celor asemenea lui în mărturisirea lui Hristos, cu vreme şi fără de vreme. De asemenea, ÎPS şi-a exprimat şi bucuria lecturii unei cărţi autobiografice, cum e „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului”.

La ora 10:00, Klaus Kenneth a fost invitat la „Centrul de formare şi consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, coordonat de Maica Siluana Vlad. Aici, maicile au prezentat parte din munca lor, specificul activităţii în care sunt implicate, problemele cu care se confruntă, bucuriile unei astfel de activităţi. Discuţiile s-au purtat mai apoi la un ceai, până la ora 12:00, oră la care Klaus Kenneth a ajuns în studiourile Radio Trinitas, pentru înregistrarea unei emisiuni.

la-centrul-sfintii-arhangheli600.jpgDupă emisiune, invitatul e aşteptat pentru masa de prânz la Mănăstirea Sfinţii Trei Ierarhi, de către Pr. Nechifor, Stareţul acestei mănăstiri, cu care se cunoaşte de la Essex.

În seara zilei de 28 mai, Klaus Kenneth a poposit la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului, Boroaia (Târgu Neamţ).

În ziua de 29 mai, Kenneth a vizitat Cetatea Sucevei, Mănăstirile Putna, Suceviţa, Moldoviţa şi Voroneţ.

Ziua de 30 mai a fost rezervată unui pelerinaj în Ucraina, mai exact vizitării Mănăstirii Bănceni şi a Complexului Molniţa.

În seara aceleiaşi zile, Klaus Kenneth e aşteptat la Botoşani, pentru conferinţa din acest oraş.

Editura Agnos

Vezi si:

3 Raspunsuri

  1. m.g. Says:

    Fara inregistrare ?

  2. “Când un ortodox încearcă să apere Ortodoxia fără dragoste, fără iubire, nu e cu Hristos” – interviu cu Klaus Kenneth « Cidade de Deus Says:

    […] in luna mai a acestui an in plin scandal, in plina tulburare. L-am intalnit pe Klaus cu ocazia conferintei pe care a sustinut-o la Iasi in fata unui public calduros si foarte primitor, cu cateva exceptii. A doua zi dupa conferinta am […]

  3. Blogul Editurii Agnos » Blog Archive » Update – K. K. Şi Pr. Mihail Stanciu reloaded! Înşelarea continuă!!! Says:

    […] la Iaşi pentru susţinerea unei conferinţe şi care l-a avut oaspete la masă. A se vedea http://www.agnos.ro/blog/2010/06/04/klaus-kenneth-la-iasi-si-in-pelerinaj-in-bucovina-si-ucraina/) PS Lucian Mic, Episcopul Caransebeşului […]

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>