Ultima conferinţă Klaus Kenneth – mai 2010

11:13 am Klaus Kenneth                                                     

Ultima conferinţă Klaus Kenneth

31 mai e ziua ultimei conferinţe a lui Klaus Kenneth din acest turneu al său în România. Suceava este, de această dată, oraşul care găzduieşte întâlnirea cu mărturisitorul elveţian. Conferinţa, organizată de ASCOR Suceava şi Editura Agnos, s-a desfăşurat la Casa de Cultură din cetatea moldavă.

Au fost prezenţi, împreună cu credincioşii, numeroşi preoţi, măicuţe, atât din Suceava, cât şi din zonele limitrofe (inclusiv un grup de măicuţe din Eparhia Romanului), care au ţinut să îl cunoască personal pe Klaus Kenneth.

Cina a fost servită la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, la invitaţia Pr. Vartolomeu, stareţul acestei mănăstiri.

Tot în această zi, Klaus Kenneth a vizitat şi Mănăstirea Dragomirna.

În 1 iunie, la ora 6:00, Klaus a zburat din Suceava spre Bucureşti, iar de aici, la ora prânzului, spre Elveţia.

Într-un viitor apropiat, Klaus Kenneth va reveni în România. Vom reveni cu amănuntele acestui nou turneu la vremea potrivită.

Editura Agnos

suceava600.JPG

Vezi si:

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>