Povestea zilei, 20-07-2011 – “Unde este stapanul ospatului?”

11:36 am Povestea zilei                                                     

Pe pieptul unui cal mort stă un vultur şi mănâncă. Pe pieptul vulturului stă timpul şi mănâncă. Pe pieptul timpului stă veşnicia şi mănâncă.
Mii de privitori – cu vulturul lor pe piept – se uită şi văd o parte din privelişte; abia zece din-tr-o mie văd partea a doua; şi numai unul din zece vede partea a treia. In miile de exclamări dureroase sau mângâietoare, abia se aude exclamarea unuia singur: iată, deasupra veşniciei, pe Stăpânul ospăţului!

Sfântul Nicolae Velimirovici – Învăţături despre bine şi rău

2 Raspunsuri

  1. Cine-L poate vedea pe Stapanul ospatului? | Catalin PETRU – blog de mic antreprenor maratonist Says:

    […] Sursa. Articol din categoria Imbunatateste-te! Fa-te mai bun!. Link articol. Tweet ← Daria. Povestea ei. Lucruri interesante despre ea. Le stiai? […]

  2. sanda Says:

    Mi se pare ca vulturul meu este mereu prea mare: si nu vad nimic; uneori, cate o farama de secunda imi pare transparent si parca zaresc vesnicia de dincolo de toate……..Atunci imi este si frica, dar ma si mangaie gandul ca-n vesnicie nu pare-a fi singuratate !

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>