Editura Agnos, premiata de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania

9:36 pm Anunturi, Cartile noastre                                                     

Ca în fiecare an, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) premiază cele mai bune creaţii jurnalistice în cadrul unei competiţii profesionale, adresată membrilor ei, jurnalişti din presa scrisă şi on-line, din radio şi televiziune.
Anul acesta s-au prezentat în concurs peste 100 de articole, eseuri, cărți de jurnalism și de specialitate, emisiuni de radio și producții de televiziune, bune și foarte bune, realizate în 2013. Au apărut câteva nume noi de jurnaliști, realizatori, scenarişti şi regizori care vor trece cu bine pragul deceniului, producţiile lor bucurându-se de recunoaştere pe un termen lung.
Anul, acesta Editura Agnos a fost onorată prin DIPLOMA DE EXCELENŢĂ „Restitutio” pentru volumul domnului dr. Florian BICHIR,  Când satana îți dă târcoale… George Racoveanu, ucenicul lui Nae Ionescu, în Documentele Securității, Editura Agnos, Sibiu, 2013.

florian-bichir-4.JPG

Juriul, alcătuit din profesionişti în domeniul mass-media, a ales cele mai bune materiale pentru fiecare secţiune în parte și pe câştigătorii premiilor UZPR. Acestea vor fi decernate vineri, 16 mai 2014, orele 11.00, într-un cadru festiv, asigurat de Biblioteca județeană “Dinicu Golescu” din Pitești, str. Victoriei nr. 18.

cand-satana1.jpg

Cu privire la premiul obtinut de CNSAS si Editura Agnos se poate citi si pe site-ul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

un raspuns

  1. Premiile Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania si Raportul UZPR pe 2013. Printre laureati, fotografa Cristina Nichitus Roncea si un membru al Colegiului CNSAS | Ziaristi Online Says:

    […] ucenicul lui Nae Ionescu, in Documentele Securitatii” – care a fost recompensata cu Diploma de excelenta „Restitutio” si albumul de fotografii si vorbe de duh “Parintele Justin Marturisitorul“, realizat de […]

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>