Agnos - Editura si Librarie Contul meu  Con■inutul co║ului  Plate║te  
  Librarie » Catalog » EDITURA AGNOS » Blogul Agnos  |  Contul meu  |  Con■inutul co║ului  |  Plate║te   
Categorii
CARTI DE RUGACIUNI
CARTI PENTRU COPII
Editura Alias
EDITURA AREOPAG
EDITURA CHARISMA
EDITURA LUMEA CREDINTEI
MAICA ECATERINA FERMO
MARTURISITORI
PR. CONSTANTIN NECULA
SYNAXIS
TALCUIRI
PATERICE
IR. TEOFAN MADA
EDITURA AGNOS
EDITURA CATISMA
EDITURA EGUMENITA
EDITURA OASTEA DOMNULUI
EDITURA SOPHIA
ALTE EDITURI
Toate categoriile
NoutŃ■i ortodoxe »
<b> Poet de contrabanda </b> <br> Cezar Haiura
Poet de contrabanda
Cezar Haiura

13,00RON
Toate nouta■ile
╬n CurÔnd »
<b> Indumnezeirea maidanului </b> <br> Pr. Constantin Necula </br>
Indumnezeirea maidanului
Pr. Constantin Necula

20,00RON
CŃutare
 
Cuvintele cŃutate
Informa■ii
Blogul Agnos
Cum comand
Expediere/Plata
Toate categoriile
Vezi Lista completa
Contacta■i-ne
Ortodoxia, drumul regal
Klaus Kenneth
10,00RON

Un mic popas dup├ú „Dou├ú milioane de kilometri...”

├Äntr-o radiografiere a convertirilor de excep├żie, numele lui Klaus Kenneth – autorul volumului autobiografic Dou├ú milioane de kilometri ├«n c├úutarea Adev├úrului (Ed. Agnos, Sibiu, 2009) – e unul pe care nu ├«l po├żi ignora. Elve├żian de origine, Klaus intr├ú, de mic copil, ├«ntr-un infernal malaxor al satanei. Nedorit de p├úrin├żi – b├útut mai mereu de mam├ú, p├ón├ú chiar ├«n pragul uciderii, p├úr├úsit de tat├ú –, Klaus pribege┬║te, nop├żi de-a r├óndul, prin cimitire, apoi baruri de noapte, locuri ┬║i locuiri infame, perdante. Prins ├«ntr-o capcan├ú debord├ónd de ocultism ┬║i magie, este violat ani de zile de un preot catolic. C├ónd scap├ú din gheara acestui nenorocit, Klaus se refugiaz├ú ├«n muzic├ú, alcool, sex ┬║i droguri. C├ó├żiva ani mai t├órziu, ia drumul Indiei, Tibetului, Mexicului, Americii de Sud, Columbiei etc. ├«n c├úutarea unui nedefinit Adev├úr. Pribege┬║te 12 ani ├«n Tibet, dintre care trei ani ┬║i jum├útate ├«i petrece ├«ntr-o m├ún├ústire budist├ú, unde ├«┬║i asum├ú c├úlug├úria, practic├ónd yoga ┬║i dob├óndind puteri cu totul miraculoase. Reu┬║e┬║te, prin medita├żie ┬║i invocarea zeit├ú├żilor p├úg├óne, s├ú leviteze, s├ú se refugieze ├«n c├úl├útorii astrale, s├ú se fac├ú invizibil, uzit├ónd, nu de pu├żine ori, de aceste puteri pentru a-i domina pe cre┬║tini.
Mai apoi se retrage ├«n mun├żii Americii de Sud, unde e ini├żiat ├«n tainele magiei. Vreme de 40 de ani, Klaus Kenneth face nu mai pu├żin de dou├ú milioane de kilometri, pen¬tru a g├úsi Adev├úrul. La un moment dat, se intersecteaz├ú din nou cu cre┬║tinii, pe care ├«i ura din toat├ú inima. Are c├óteva ├«ntrevederi cu Maica Tereza, apoi cu o mul├żime de grup├úri religioase neoprotestante, ├«n care z├úbove┬║te pentru ceva vreme. ├Än urm├ú cu 30 de ani, prin ├«nt├ólnirea cu Fericitul Sofronie de la Essex, se converte┬║te la Ortodoxie.
Acum c├ó├żiva ani, Klaus Kenneth ajungea pentru prima dat├ú ├«n Rom├ónia. Vreme de trei s├úpt├úm├óni, din cetate ├«n cetate, Klaus ┬║i-a dus m├úrturisirea ├«n Neamul pe care ├«l descoperea cu dragoste ┬║i bucurie, ca pe o familie de dar ┬║i har, din marea familie a lui Dumnezeu. Apoi, a mai tot venit... L-am ├«nso├żit ├«n mai toate drumurile sale din acele perioad├ú. Din ├«mpreun├ú-peregrinarea cu el, s-a n├úscut ┬║i aceast├ú carte. Volumul cuprinde o serie de interviuri pe care, ├«mpreun├ú cu Raluca Toderel Armenean (traduc├útoarea c├úr├żilor ┬║i conferin├żelor lui Klaus Kenneth ├«n Rom├ónia), le-am realizat pe perioada ┬║ederilor sale ├«n Rom├ónia, o ├żar├ú pe care Klaus a ├«ndr├úgit-o ca pe pu├żine alte spa├żii ┬║i ├«n a c├úrei Ortodoxie se odihne┬║te de fiecare dat├ú cu plus de drag. Sunt pagini care vin s├ú prelungeasc├ú, oarecum, jurnalul autobiografic al celor Dou├ú milioane de kilometri, pentru c├ú ele fie detaliaz├ú ┬║i completeaz├ú anumite am├únunte reg├úsite ├«n carte, fie se refer├ú la perioada de dup├ú apari├żia c├úr├żii ├«n discu├żie. Toate ├«ns├ú ne d├úruiesc, pagin├ú de pagin├ú, bucuria aceea inconfundabil├ú, unic├ú, a ├«nt├ólnirii ┬║i r├úm├ónerii ├«n Hristos. Un Hristos pe Care Klaus Kenneth L-a g├úsit la cap├útul a dou├ú milioane de kilometri de c├úutare... ┬¬i care, de atunci, se ├«nc├úp├ú├ż├óneaz├ú s├ú scurteze din drumul celorlal├żi. Pentru c├ú, o spune el deseori, calea spre Hristos nu se m├úsoar├ú dec├ót ├«n distan├ża de la auzire la statornicire ├«n inim├ú.

Romeo PETRAªCIUC

Acest produs a fost adaugat la data de Joi 19 Noiembrie, 2015.

Stocul a fost epuizat.
Puteti achizitiona acest produs la o data viitoare
IMAGE_BUTTON_REVIEWS
Anun■uri
discount
Notificari »
IMAGE_BUTTON_NOTIFICATIONSAnunta-ma noutatile la Ortodoxia, drumul regal
Klaus Kenneth
Spune-i unui prieten
 
Spune-i unui prieten despre acest produs.
PŃreri »
IMAGE_BUTTON_WRITE_REVIEWScrie o pŃrere despre carte!

Copyright © 2021 Agnos - Editura si Librarie
Powered by osCommerce

   


radio oastea domnului