Agnos - Editura si Librarie Contul meu  Con■inutul co║ului  Plate║te  
  Librarie » Catalog » EDITURA AGNOS » Blogul Agnos  |  Contul meu  |  Con■inutul co║ului  |  Plate║te   
Categorii
Editura Alias
EDITURA CHARISMA
EDITURA LUMEA CREDINTEI
PR. CONSTANTIN NECULA
PATERICE
EDITURA AGNOS
EDITURA OASTEA DOMNULUI
Toate categoriile
NoutŃ■i ortodoxe »
<b> Descoperirea si infatisarile noilor Sfinti Martiri Rafail, Nicolae si Irina </b>
Descoperirea si infatisarile noilor Sfinti Martiri Rafail, Nicolae si Irina
30,00RON
Toate nouta■ile
╬n CurÔnd »
<b> Indumnezeirea maidanului </b> <br> Pr. Constantin Necula </br>
Indumnezeirea maidanului
Pr. Constantin Necula

20,00RON
CŃutare
 
Cuvintele cŃutate
Informa■ii
Blogul Agnos
Cum comand
Expediere/Plata
Toate categoriile
Vezi Lista completa
Contacta■i-ne
Bucuria insingurarii
Pr. Constantin Necula
20,00RON

Bucuria șederii ├«n prietenie

Anticii greci spuneau: „A nu te minuna de nimic este ├«nceputul ├«nțelepciunii” sau „A te minuna de toate este ├«nceputul ├«nțelepciunii”. Aceast├ú zicere parc├ú vrea s├ú ilustreze ceea ce m├ú anim├ú ├«n timpul ┬║i contextul dat de Dumnezeu: minunea de a-l cunoa┬║te pe p├úrintele meu de suflet, P├úrintele Constantin Necula. Sunt ├«ndemnat s├ú scriu c├óteva cuvinte despre ├«nt├ólnirea cu p├úrintele ┬║i ceea ce m├ú ├«ncearc├ú este un sentiment de bucurie, greu de a┬║ezat ├«n fa├ża dumneavoastr├ú. Voi ├«ncerca totu┬║i s├ú adun ├«n c├óteva r├ónduri ├«nt├ómpl├úri, g├ónduri, emoții și st├úri pe care le-am tr├úit ├«mpreun├ú.
De multe ori, dup├ú conferințele cu p├úrintele Necula mi se adresa o ├«ntrebare; grea sau u┬║oar├ú, ├«nc├ú nu ├«mi dau seama: de unde ├«l cunosc și cum ne-am ├«nt├ólnit? Am r├úspuns la aceast├ú ├«ntrebare public, ├«n deschiderea primei șez├útori duhovnicești de la Biserica Militar├ú Sf├óntul Gheorghe ┬║i Eroii Neamului din Bac├úu. ├Äl cunosc pe p├úrintele Constantin Necula din anii de seminar, c├ónd i-am citit una dintre c├úrți – ├Ändumnezeirea maidanului – ┬║i am conștientizat c├ú ├«mi place tare mult ce ┬║i cum transmitea autorul. Citind din ce ├«n ce mai multe c├úrți de-ale p├úrintelui, am realizat c├ú stilul clar, apropiat de cititor ┬║i profund m-a determinat s├ú simt c├ú devenim cunoscuți ┬║i chiar apropia├żi. Cu timpul, l-am reg├úsit ├«n predicile și conferințele filmate și am realizat c├ú acest om ├«mi place, ├«ns├ú g├óndul c├ú a┬║ putea avea bucuria de a-l ├«nt├ólni personal era departe de mine.
├Än iulie 2010 Dumnezeu a r├ónduit ca la ├Äntrunirea Tinerilor Cre┬║tini Ortodocși, un eveniment de suflet destinat tinerilor rom├óni, organizat ├«n Poiana Nemțișorului, s├ú participe ┬║i p├úrintele Constantin Necula. Dup├ú ce p├úrintele a purtat un c├úlduros dialog cu cei peste 800 de tineri, am avut r├ónduit├ú ├«nt├ólnirea la care doar visam și la care nu m├ú așteptam. Am f├úcut cunoștinț├ú și apoi am povestit ca doi vechi prieteni p├ón├ú noaptea t├órziu. Acel moment a fost, f├úr├ú doar și poate, r├úspunsul la multele g├ónduri ├«n├úlțate c├útre Dumnezeu ├«n a ├«mplini dorin├ża de a-l ├«nt├ólni pe p├úrintele meu de suflet. De aici ├«ncolo, momentul se transform├ú ├«n taina prieteniei ce ne leag├ú și care face ca viața mea s├ú fie mult mai frumoas├ú.
Sunt bucuros, extrem de bucuros de apariția acestei c├úrți-├«mplinire, de faptul c├ú am privilegiul și ├«nc├óntarea de a povesti cu prietenul-p├úrinte Constantin Necula de la Sibiu, iar aceste povești de suflet s├ú ajung├ú și la sufletele dumneavoastr├ú. Cartea se dorește a fi o ├«mplinire a bucuriei ce ne ├«nsoțește ├«n aceast├ú perioad├ú. ├Än ultimii ani, Biserica Militar├ú Sf├óntul Gheorghe și Eroii Neamului din Bac├úu a avut onoarea și privilegiul de a-l g├úzdui de mai multe ori pe p├úrintele Constantin Necula de la Sibiu, care, prin sacrificiul de timp pe care ├«l face, a devenit p├úrintele Constantin din toat├ú Rom├ónia (este p├úrintele rom├ónilor de acas├ú ┬║i de peste tot…)
Apari├żia editorial├ú coincide cu ├«mplinirea a zece ani de la sfințirea bisericii, c├ónd avem din nou bucuria de a-l asculta pe p├úrintele Constantin Necula. Cartea aceasta este și o reușit├ú a p├úrintelui Necula de a r├úm├óne ├«n mijlocul nostru, chiar și atunci c├ónd este plecat, misiunea p├úrintelui fiind de c├úl├útor și d├úruitor de bucurii celor care ├«l ├«nt├ólnesc. ├Än aceast├ú lucrare s-au adunat momente de ├«nt├ólnire cu p├úrintele Constantin, prilejuri de bucurie, g├ónduri de prietenie și inim├ú bun├ú.
Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot și pentru toate! Mulțumiri se cuvine s├ú aducem ├Änaltpreasfințitului P├úrinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bac├úului, care ne-a susținut și ne-a binecuv├óntat aceste șez├útori duhovnicești. De asemenea, aduc mulțumiri p├úrintelui Constantin și lui Romeo pentru r├úbdare și disponibilitate, pentru prietenie și fr├úțietate, pentru grij├ú și dragoste. Nu cred c├ú am cum s├ú mulțumesc ├«ndeajuns prin cuvinte – care par prea s├úrace ├«n a exprima ceea ce simt –, astfel c├ú voi duce mulțumirile mele c├útre Maica Domnului Prodromița și o voi ruga s├ú mijloceasc├ú pentru ostenitori Bucuria Raiului.

Preot Constantin-Lucian BUTNARU
29 martie 2017

Acest produs a fost adaugat la data de Saturday 06 Mai, 2017.
IMAGE_BUTTON_REVIEWS
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat:
<b>Sfantul Daniil Stalpnicul</b> <br>Pr. Constantin Necula <br>Elena Tâmpãnariu
Sfantul Daniil Stalpnicul
Pr. Constantin Necula
Elena Tâmpãnariu
<b> Ganduri si miride </b> <br> Pr. Constantin Necula
Ganduri si miride
Pr. Constantin Necula
<b> Lasati-va in grija lui Dumnezeu. <br> Marturii despre Parintele Arsenie Boca </b>
Lasati-va in grija lui Dumnezeu.
Marturii despre Parintele Arsenie Boca
<b> Parintele Craciun Opre. Marturisitorul cu nume de Sarbatoare </b>
Parintele Craciun Opre. Marturisitorul cu nume de Sarbatoare
<b>De la începuturi la profunzimi</b> <br>Stelian Gomboº
De la începuturi la profunzimi
Stelian Gombo┬║
<b>Gânduri ºi miride</b> </br>Pr. Constantin Necula
Gânduri ºi miride
Pr. Constantin Necula
Anun■uri
discount
Notificari »
IMAGE_BUTTON_NOTIFICATIONSAnunta-ma noutatile la Bucuria insingurarii
Pr. Constantin Necula
Spune-i unui prieten
 
Spune-i unui prieten despre acest produs.
PŃreri »
IMAGE_BUTTON_WRITE_REVIEWScrie o pŃrere despre carte!

Copyright © 2024 Agnos - Editura si Librarie
Powered by osCommerce

   


natura