Dan Puric: “Mai bine sărac şi sigur pe tine decât împrumutat şi rob

12:34 pm Dan Puric, Video                                                     

Dan Puric: “Mai bine sărac şi sigur pe tine decât împrumutat şi rob

Un interviu cu maestrul Dan Puric luat de Valentin Vioreanu de la www.capital.ro

Partea I-a

Partea a II-a

Partea a III-a

Partea a IV-a

6 Raspunsuri

 1. HOLUTA Says:

  Un “ganditor” extraordinar Dan Puric ,niciodata nu te poti plictisi de monologurile sale celebre…..v=a recomand si eu un blog de calitate http://asociatiatraianpopovici.blogspot.com/

  Un blog pentru un alt fel de oameni…Pentru că ne pasă! Pentru că nu putem rămâne indiferenţi… Pentru că mai credem în valori! Şi în forţa atitudinii…

 2. leontina Says:

  Draga frate Dan Puric, ma bucur ca esti acelasi “Frumos” ca intotdeauna. Domnul sa te binecuvanteze, sa te ajute in tot ceea ce faci, sa iti dea multa sanatate si viata lunga pentru ca neamul nostru are nevoie de oameni ca dumneata.Doamne ajuta!

 3. Valy Says:

  Extrem de adevarat, Domnul Dan Puric, surprinde cu exactitate realul in care traim si pe care foarte multi dintre noi o simt exact asa cum e. Tot ceea ce se incearca sa se realizeze in mod artificial, niciodata nu va reusi. Este o risipa de timp si energie sa lupti contra omului, sa incerci sa-l subjugi, sa-l domini. Ceea ce se va reusi este doar sa se creeze o durere nenecesara. Trebuie sa ne opunem cu tot ceea ce avem impotriva acestei artificialitati create pentru a ne subjuga.

 4. belu danut Says:

  MINUNAT… Distinsul om frumos, Maestrul Dan Puric, imi place la nebunie cum marturiseste dansul. Am totusi o nedumerire de ce unii credinciosi din cauza “scandalului” cu proiectul acela de la Aiud, il vorbesc foarte de rau pe “tatal meu spiritual” Dan Puric? Am scris un comentariu pe blogul Parintelui Savatie Bastovoi, si am folosit o expresie, un “citat”… din/de Maestrul Dan Puric, si au inceput ceilalti sa ma ia tare… “ce maestru… ticalosu ala… tradatoru… iuda etc” imi e scarba sa reproduc cuvintele dansilor, de ce reactioneaza asa? nu cred ca-i vreun paradox aici, adica credinciosii marturisitori sa judece o PERSONALITATE ORTODOXA, ci consider curata PROSTIE. Probabil stiti ca si domnul Romeo Petrasciuc, si Klaus Kenneth, si Danion Vasile … sunt atacati si huliti de un roncea si tovarasul jurnalist “crestin” claudiu cel tarziu. scuze de ironie, dar nu-i suport asa pe unii frati intru Hristos. ne faultam noi intre noi… nu-i corect. Doamne ajuta.

 5. Sanda Says:

  Cand citesti cartile sau urmaresti conferintele d-lui D.Puric parca simti ca-ti curge altfel sangele-n vene.Ai dreptate Danut sa te superi pe comentariile unora dar trebuie sa-ti fie mila de ei.Ai fost atent cum se uita un caine mare la altii mai mici care latra la el dar se uita mereu sa vada daca au loca sa fuga repede?!Se uita putin la ei si apoi se intoarce si pleaca,stie ca nu au curaj sa-l atace.Atata pot,sa improaste cu venin.De fapt se desfiinteaza singuri!Am mai scris undeva in alt comentariu si imi cer scuze daca ma repet.Este ..Puric dar este suficient un singur purice si nu dormi o noapte intreaga!!!

 6. Ana Mihasan Says:

  Domnule Puric, lucrez in strainatate…, stiti ce ma face sa rezist aici, departe de neamul din care cu mandrie fac parte?
  Cartile dvs(pe care le-am luat cu mine), conferintele si inregistrarile de pe youtube in care dvs imi delectati inima zilnic.
  Va ascult si plang si nadajduiesc alaturi de dvs ca poporul roman inca nu si-a spus ultimul cuvant.

  Va multumesc din inima ca existati!
  Cu deosebit respect,
  Ana Mihasan

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>