Klaus Kenneth a conferenţiat la Câmpina – mai 2010

11:42 am Klaus Kenneth, Romeo                                                     

Klaus Kenneth a conferenţiat la Câmpina

 

Joi, 21 mai, a. c., de Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, Klaus Kenneth a fost invitat la Câmpina (Prahova), pentru a se întâlni cu credincioşii parohiei „Sf. Nicolae”.

O parohie-comunitate ce impresionează prin modul în care ştie să îşi cultive dragul de Hristos prin părtăşie, fidelitate, lucrare misionară conjugată. Seara, începând cu ora 18: 30, în sala de festivităţi a parohiei, devenită şi de astă dată neîncăpătoare, Klaus Kenneth a vorbit despre ceea ce a făcut Dumnezeu pentru el, chemându-l spre Adevăr, după o pribegie de pste 40 de ani.

Ziua de 21 mai a fost una în care această zonă a Câmpinei a rămas fără lumină, din cauza unei pene de curent. De aceea conferinţa din această seară s-a ţinut la lumina lumânărilor, imprimând întâlnirii o suavitate de comunitate primară, adunată în jurul Cuvântului lui Dumnezeu. Manifestarea a durat aproape patru ore, Klaus Kenneth oferind apoi autografe, la aceeaşi lumină de lumânare, tuturor celor cu care s-a bucurat de aceste minunate momente.

Următoarea conferinţă a lui Klaus Kenneth va fi la Piteşti, luni, 24 mai, a. c., în Sala Amfiteatru a Muzeului Judeţean, începând cu ora 17:00.

Editura Agnos

sala-de-festivitati-campina400.jpg

Vezi si:

3 Raspunsuri

  1. campineanul Says:

    Dragilor ,

    De ce va inselati in asteptarile vostre ? Ce momente minunate credeti ca au fost in citeva ore in care s-a monlogat despre budism si ratacirile d/lui KK . De ce oare nu va deschideti ochii si duceti spre inselare si pe altii stimati parinti profesori (si din SIBIU si din Bucuresti) , care il promovati pe dl KK ?
    Doar o afirmatie din conferinta : “am fost in muntele ATHOS si nu am gasit dragostea “.
    De ce nu il intrebati pe parintele RAFAIL NOICA , de care va folositi pentru promovare, daca a gasit dragoste crestineasca la chilia COLCIU cind s-a intilnit cu parintele DIONISIE ? Cita diferenta fata de vrednicul de pomenire pr TEOFIL care aducea intotdeauna bucuria sa molipsitoare pentru credinta ortodoxa . Oare sunteti ca in dramele antice ” un orb conduce pe un altul” ?

  2. Saurian Says:

    Eu nu ştiu ce ai înţeles tu din ce ai spus dar nu mă încred în cuvintele tale luate din context şi poate şi din burtă ( nu susţin neapărat că ai inventat ceva dar a fost un caz şi de asta nu mă pot încrede ). Că mai era un tip ce făcea mare scandal că ar fi spus Klaus Kenneth despre Luther că ar fi ortodox. Dar tot ce a spus Klaus era că Luther era în general creştin în sensul că nu era păgân. Când a fost întrebat despre această fază a spus imediat la ce s-a referit şi că Luther era pe un drum greşit. Dar prietenul urâtor de Klaus Kenneth a uitat să adauge şi lucrurile astea… Iartă-mă dacă sunt răutăcios dar până acum nu am găsit nicăieri un argument bun pentru care omul acesta ar fi fost în înşelare ( doar discuţii de genul că păr. Mihail este infailibil sau că dacă cineva îndrăzneşte să nu dea satanei pe eterodocşi e ecumenist, mason etc. ). Iartă-mă pentru tot!

  3. campineanul Says:

    Doar un raspuns ( bineinteles ca supliment la cele spuse in “conferinta”)
    http://www.razbointrucuvant.ro/2010/06/01/cuviosul-paisie-aghioritul-despre-infricosatoarea-inselare-numai-diavolul-teatralizeaza/
    http://corortodox.blogspot.com/2010/05/un-raspuns-cu-privire-la-klaus-kenneth.html

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>