Costel Busuioc va colinda la Sibiu

2:24 pm Anunturi                                                     

Arhiepiscopia Ortodoxă Sibiu, în parteneriat cu Editura Agnos, organizează sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 19:00, în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, un Concert extraordinar de colinde susţinut de cunoscutul tenor Costel Busuioc.

Costel Busuioc, devenit celebru, pentru vocea sa, în urma câştigării concursului Hijos de Babel (dintre 4000 competitori), se va afla pentru a doua oară la Sibiu, după ce în decembrie 2009 şi-a lansat, în Aula Facultăţii de Teologie, volumul de convorbiri Costel Busuioc (Ed. Agnos, Sibiu), scris împreună cu Romeo Petraşciuc.

afis-costel-busuioc.jpg

Interpretul va susţine, imediat după slujba vecerniei de sâmbătă seară (slujbă la care va participa, dând răspunsurile la strană), un recital de colinde atât din repertoriul folcloric românesc, cât şi din creaţia de gen contemporană.

La eveniment va participa şi ÎPS Dr. Laurenţiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

Intrarea este liberă.

O filmare de la prima vizita a lui Costel Busuioc la Sibiu, cu ocazia lansarii volumului din decembrie 2009, puteti urmari aici:

 

Alte articole pe aceasta tema:
Smerenia de a fi roman

Volumul “Costel Busuioc” se poate comanda de aici

Lasa un comentariu

Comentariul tau

Nota: Nu trimiteti comentariul de mai multe ori. Toate comentarile sunt moderate. Vor aparea dupa aprobarea administratorului.

Poti folosi si tagurile acestea: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>